Suzuki Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
I have a suzuki swift sport 2015
It has the factory garmin unit fitted
It has dleevloped a problem where it won't go past the suzuki logo and just keeps going on and off. It won't boot up. I can't turn it off either when the ignition is on, the only time it stops doing it, is when the ignition is off.
Does anyone have any ideas?
I have read about getting the software for it and putting it on sd card and putting it into the unit. However I'm not sure which software or where I can get it from.
I have tried to contact suzuki but as usual they have been unhelpful.
Has anyone had this?
Any tips on getting it to work again would be greatfully received.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I have a suzuki swift sport 2015
It has the factory garmin unit fitted
It has dleevloped a problem where it won't go past the suzuki logo and just keeps going on and off. It won't boot up. I can't turn it off either when the ignition is on, the only time it stops doing it, is when the ignition is off.
Does anyone have any ideas?
I have read about getting the software for it and putting it on sd card and putting it into the unit. However I'm not sure which software or where I can get it from.
I have tried to contact suzuki but as usual they have been unhelpful.
Has anyone had this?
Any tips on getting it to work again would be greatfully received.
WE CAN NORMALLY REPAIR THESE UNITS WWW.LESEVANS.CO.UK
 
1 - 3 of 3 Posts
Top