Suzuki Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Car started to hesitate after stopping. Now car will hardly start have to keep gas pedal pushed all the way down. It will only get up to 1000rpm.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Reno

Have scanned. We replaced cam shaft positiin sensor. They reset it ran for awhile no engine light or any codes are showing now. They erased anything usable.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #4 · (Edited)
I have a USA 2005 Suzuki Reno, 2.0L, 16v Dtech, automatic, 155k, oil changes every 4k with air filter spark plugs oil filter. Cam Shaft Sensor was bad for acouple of years. Recently replaced cleared codes no codes showing. Vehicles started stalling or hesitating when in stop. And now will hardley start without fully depressing gas pedal.
Have scanned no codes it was all erased after cam shaft position sensor.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
I have a USA 2005 Suzuki Reno, 2.0L, 16v Dtech, automatic, 155k, oil changes every 4k with air filter spark plugs oil filter. Cam Shaft Sensor was bad for acouple of years. Recently replaced cleared codes no codes showing. Vehicles started stalling or hesitating when in stop. And now will hardley start without fully depressing gas pedal.
Have scanned no codes it was all erased after cam shaft position sensor.
We had a similar unexplained problem like that. We ended up having to have the computer re-flashed.

It simply lost it's computer mind. And had to be re-flashed.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top