05 Verona po300 304-306 - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Verona, Chevrolet Epica & Daewoo Magnus Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2013, 07:09 PM   #1 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Gallery: 0
Firestone is on a distinguished road
Exclamation 05 Verona po300 304-306

We have swapped coils from 1-3 to 4-6 and did not change anything. The driver side of the motor is losing fuel data when we have scanner hooked up duing what can only be descibed as a bucking in the motor. the bucking only happens after the motor is warmmed up (idle 20-30 minutes or drive 15 miles) and maintained between 1500-2000 rpm. even then it is not always consistant. We have addressed IMRC vacuum leak, checked plugs, checked compression, as said before swapped coils, checked back pressure. We have checked throttle body for debry or blockages. Everything we have checked is either replaced or fixed or fine. We are running out of solutions. I have spoken to 10-15 people and took the reccomendations seriously.

The bucking presents itself almost like the motor mounts are broke, but just at that certain RPM and only after the car is warmed up. At first we thought it could be trans related. We checked the fluid and it was slightly over filled which we did a full and proper service there.

At this point we feel like Dr. House and we are just trying to figure it out. Any helpful suggestions would be greatly apprciated.


Thank you in advance.
Firestone is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-08-2013, 07:19 PM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: NH
Posts: 25
Gallery: 0
rrob311 is on a distinguished road
Default

what are your oxygen sensor readings when this is happening? Is there 2 upstream o2 sensors or just one?
rrob311 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Verona, Chevrolet Epica & Daewoo Magnus Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.