Blower motor bad connection - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Ľ Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Other Suzuki Models > Suzuki SX4 Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree3Likes
  • 1 Post By Sx4-08mygfcars
  • 1 Post By Darrell.
  • 1 Post By Sx4-08mygfcars
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2018, 04:51 PM   #1 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Gallery: 0
Sx4-08mygfcars is on a distinguished road
Default Blower motor bad connection

Hey. Bought a new blower motor thinking that was the issue but installed new motor and didnít work. I took the old motor and jumped it with a battery and started right up. I noticed that the two prong connector (power source) that connects to the motor has a wire loose and not connected. I can however hold wire in place and old motor works just fine. So my question is it possible to replace just that two prong connector? Thanks for reading and any advice !
jamesnate likes this.
Sx4-08mygfcars is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-03-2018, 05:46 PM   #2 (permalink)
Veteran
 
Darrell.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: UK
Posts: 4,932
Gallery: 0
Darrell. is on a distinguished road
Default

Finding a replacement connector may be a problem. It does look like the connector used on some alternators, but have no idea if its correct.
Blower

https://www.amazon.com/Connector-Alt...2676G0KR8XSC3Q



Welcome to the forum.
__________________
2005 Grand Vitara MT 1600se.
Darrell. is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-03-2018, 05:48 PM   #3 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Gallery: 0
Sx4-08mygfcars is on a distinguished road
Default

Sweet thanks Darrel !
Sx4-08mygfcars is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 03-03-2018, 05:58 PM   #4 (permalink)
Veteran
 
Darrell.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: UK
Posts: 4,932
Gallery: 0
Darrell. is on a distinguished road
Default

Don't know if ordinary crimp spade connectors would fit on the separate motor blades/pins.
jamesnate likes this.
__________________
2005 Grand Vitara MT 1600se.
Darrell. is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-04-2018, 07:08 PM   #5 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 3
Gallery: 0
Sx4-08mygfcars is on a distinguished road
Default

FYI I know I found the bad connection one of the wires in the broken on the T connector like pictured above on the power supply. To save money I simply super glued the loose wire at the junction to hold in place and problem solved for a temporary fix. Iíll repost if replace the junction with the alternator junction you suggested if it works thanks again for the help!
jamesnate likes this.
Sx4-08mygfcars is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Other Suzuki Models > Suzuki SX4 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.