2010 Lighting Issue - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Other Suzuki Models > Suzuki SX4 Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2016, 05:28 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 32
Gallery: 0
TJinPgh
Default 2010 Lighting Issue

So, the other day I noticed a few marker lights weren't working in my 2010 SX4 Crossover.

Side marker on the driver's side, and the marker light inside the headlight lense on the passenger side.

Replaced the one inside the headlight. When I went to replace the other, I noticed that one of the wires going into the green socket had corroded an broken off. So, I stripped the wire back and scraped out some of the corrosion.

I didn't have a soldering iron so I figured I would just glue it in place until I could get i soldered.

I made the mistake of leaving the switch on so I could see when contact was made. After gluing it, however, not only does that light not work, but none of the marker lights work. As well as the tail lights.

The headlights, turn signals, brake and backup lights work.

I assume I blew a fuse or something. I checked the fuses in the box by the battery, as well as the 15a fuse that is by itself below the dash. They all seem fine.

I assume I am missing a fuse somewhere. Anybody know where the fuse for that particular circuit is? Or, should I be looking at something else?

Tanks,
TJ
TJinPgh is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-03-2016, 05:51 PM   #2 (permalink)
Veteran
 
Darrell.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: UK
Posts: 4,946
Gallery: 0
Darrell. is on a distinguished road
Default

Should be a load under the dash

__________________
2005 Grand Vitara MT 1600se.
Darrell. is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-03-2016, 06:10 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 32
Gallery: 0
TJinPgh
Default

Goody. Pretzel time. LOL.

Thanks for the response!
TJinPgh is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Other Suzuki Models > Suzuki SX4 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 01:55 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.