Problems. All Kinds. - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2011, 01:47 AM   #1 (permalink)
Newbie
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Gallery: 0
Snickie is on a distinguished road
Post Problems. All Kinds.

Right, I just got a 87 Samurai running again, everything was working rather fully when it was parked sometime in 2009, just got it back up and running and now I need tips on what to look for since x amount of things aren't working. My list:

Windshield Wipers, put a new fuse in, washer motor works but not the wiper motor itself. New motor?
Reverse lights, put a new fuse in, lights won't work, will be trying new bulbs, but aside from bulbs what else would it be?
Turn/Hazard lights, New fuse put in, the front marker lights DO work, so I'm guessing it's just the relay gone bad.
Instrument Panel lights, Put new fuse in, they won't work at all, although IF I remember right, they didn't work when I had it running in 2009.

Will put more if more comes up, trying to get it road worthy (again) for when I get my license back in 6 months.

Ah, and the problem of rats/whatever, they wouldn't get in and just chew a FEW wires, right? (I hope.)

Any advice or tips will be much appreciated, thanks.

Picture of a fusebox cover that SHOULD be for the same year:
http://www2.izook.com/images/fusebox2.jpg
Snickie is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-30-2011, 01:34 AM   #2 (permalink)
Senior
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 212
Gallery: 0
arlo is on a distinguished road
Default Lectrical troubles from rats

Put moth balls along the wire looms every 6" or so.
Inside and out...smells funny but rats and tree rats and mice hate it and will go anywhere else to avoid the odor and balls.


Use a multi meter to check continuity in the wires to the devices that do not work...check in behind the dash ... many looms there. any chewing will need attention. Be very patient.

Good luck !
arlo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 07:50 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.