95 kick motor in sami wiring problem.... - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2009, 08:10 PM   #1 (permalink)
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Gallery: 0
samilvr is on a distinguished road
Default 95 kick motor in sami wiring problem....

1995 sidekick 16v motor, I did the harness.. everything works. except im getting cel 41 and the injectors wont fire @ the dizzy I have 12v on the blue and ground on the black and the white goes straight to the ecu... anyone have any ideas??? Thanks in advance...

Last edited by samilvr; 05-04-2009 at 08:33 PM.
samilvr is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-08-2009, 07:12 PM   #2 (permalink)
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Gallery: 0
samilvr is on a distinguished road
Default

WOW 34 views and no help... no swap guru's out there??
samilvr is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-09-2009, 09:23 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 71
Gallery: 0
squid is on a distinguished road
Default

check engine code 41 means the ecm is not see a 12v signal on neg side of coil when ignighter is open. first check is to disconnect ecm , turn key on and check for 12v at connecter side terminal A8.
let know what you find and we can go on to the next checks.
squid
squid is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 05-09-2009, 11:26 PM   #4 (permalink)
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Gallery: 0
samilvr is on a distinguished road
Default

Thanks... got it handled lastnight it was A8 the harness that I got off the kick did not have the noise reduction filter I got one @ Petroworks today.. Its running fine now.. Thanks for the info.... By the way has anyone successfully chipped or reflashed these ecus yet??
samilvr is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 08:50 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.