Sierra with a 1.6 16v g16b conversion - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2018, 08:22 PM   #1 (permalink)
Newbie
 
Join Date: May 2018
Location: Nsw
Posts: 2
Gallery: 0
JoeD is on a distinguished road
Default Sierra with a 1.6 16v g16b conversion

Any help will be Much appreciated I bought this car with the conversion already done I will just one wiring harness not completed so I got the wiring harness re wired by Suzie Tech in Hornsby I still can’t get this car to start no matter what I try I have great spark and perfect fuel pressure as I have just change the fuel pump reading at 40 PSI while cranking dropped 30 something I only get injector pump sometimes intermittent I feel like it injector pulse cutout for some reason don’t know if the TPS,And when I check Engine light it reads “12, As I have another Baleno that I drive around daily I have changed all the accessories like injectors coils and plugs and senses in my car runs fine,
JoeD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-27-2018, 02:55 AM   #2 (permalink)
Newbie
 
Join Date: May 2018
Location: Nsw
Posts: 2
Gallery: 0
JoeD is on a distinguished road
Default

Hi I have a g16b with no start have good spark from the coils but when I took my air intake off to see if I get injection spray I get spray from 1 and 4 I know my injectors are good because I tested them and they all spray fine under pressure and voltage but while cranking only 1-4 spray and some times 2 or 3 but not in firing order,, I bought the car with this motor in it and got the whole thing re wired professionally and voltage on all sensors are all correct, it is a coil g16b and cam timing is set on E and crank is tdc, I’m thinking could this crank teeth? I’m so frustrated
JoeD is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 11:03 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.