Speedo doesn't work! - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2014, 05:28 PM   #1 (permalink)
Full Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Willamette Valley, Oregon
Posts: 111
Gallery: 0
samuraijack is on a distinguished road
Garage
Default Speedo doesn't work!

So I was driving and then all of a sudden my speedo went to zero and stopped working. lol I took the cluster apart and everything was connected. Now what do I do? Is it an easy fix?
samuraijack is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-15-2014, 06:00 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Mar 2009
Location: Georgetown, Guyana
Posts: 12,010
Gallery: 0
fordem will become famous soon enough
Default

Did you check the cable?
__________________
98 - 1.8 Mitsubishi Pajero iO
98 - 2.0 Suzuki Grand Vitara - SQ420
05 - 2.0 Suzuki Grand Vitara - JB420
15 - 2.4 Kia Sportage
fordem is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-15-2014, 06:04 PM   #3 (permalink)
Full Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Willamette Valley, Oregon
Posts: 111
Gallery: 0
samuraijack is on a distinguished road
Garage
Default

I did a little more research and found the exact same question in this forum, I will go and check it out tonight, I did check the cable in the back of the speedo cluster, going to check the end in the transfer case.
samuraijack is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 11:06 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.