Can't load some forum web pages - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > General > Suzuki forums AutoGuide Support / Help
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2010, 10:36 AM   #1 (permalink)
Expert
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 447
Gallery: 10
HotTommy is on a distinguished road
Default Can't load some forum web pages

I normally hang out here:
Suzuki Sidekick, Escudo, Vitara & Geo Tracker Forum (1989-1998) - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site

For the past two days I can still go to this page, but whenever I click on a specific thread, it will start to load and then fail. I'm running Windows Vista and Internet Explorer. Any ideas as to what is happening?

Update (Feb. 1, 2010): The problem has resolved. I don't know why.

Last edited by HotTommy; 02-01-2010 at 10:13 AM. Reason: Update
HotTommy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-02-2010, 07:18 AM   #2 (permalink)
Expert
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 447
Gallery: 10
HotTommy is on a distinguished road
Default

The problem is back.
Here's a page that causes IE to fail and revert to the previous page:
https://www.suzuki-forums.com/suzuki-...cuum-hose.html

P.S. Does anyone who matters read this forum, or do I have to contact an Administrator directly to get an answer?

Last edited by HotTommy; 02-02-2010 at 07:21 AM. Reason: Second thought
HotTommy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-02-2010, 08:03 AM   #3 (permalink)
Max
Moderator
 
Max's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: South Carolina, USA
Posts: 17,242
Gallery: 0
Max will become famous soon enough
Default

It works OK for me.

When was the last time you cleaned your computer of old files, web cache pages, and defragmented your hard drive?

Go to Programs, Accessories, System Tools and try a tune up first.
__________________
'99 Grand Vitara JLX, 2.5L V-6, 4WD, 5 spd std, '00 "Limited" leather interior
'72 Nova. SB, TH-350, PB, PS, A/C.
Max is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > General > Suzuki forums AutoGuide Support / Help

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.