Suzuki Forums: Suzuki Forum Site - Reply to Topic
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Jimny, Sierra & Samurai Forum > Samurai front end issue
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: Samurai front end issue Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
07-28-2012 09:36 PM
Billjohn With both front tires off the ground (and the motor turned OFF, trans and t-case in gear), lock both hubs and spin one of the with your hands. Watch the other side and it should turn the opposite direction.
07-28-2012 09:31 PM
muddysammy just finished greasing hubs and cv joints. how can i make sure they are locked because i had trouble messing with that.
07-28-2012 09:18 PM
Billjohn Yup.
Pull apart the hubs and clean them up (then regrease).
You have to make sure they are locking into place.
07-28-2012 01:58 PM
zooki4x4 With no locker or load on one side it might be just switching from side to side as it spins. The front hubs also might not be locking in if they don'y move in and out easily to engauge.
07-28-2012 11:14 AM
muddysammy Does anyone have any ideas?
07-26-2012 10:34 PM
muddysammy
Samurai front end issue

Had my 1988 samurai lifted up today to see if the front wheels were spinning in 4x4 (4Hi and 4Lo). The result, a slight hesitant rotation. There was no noise or vibration just it wasn't spinning consistently.

Could somebody please give me their input as to whats the issue here?!

THANKS!

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.