Suzuki Forums: Suzuki Forum Site - Reply to Topic
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Suzuki Models > Suzuki Verona, Chevrolet Epica & Daewoo Magnus Forum > 2004 Verona
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: 2004 Verona Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-02-2018 09:19 AM
aquanaut20 Check the tires for tread separation/cracks, 14 yr old tires may need replacement, regardless of wear...

Philip
09-02-2018 01:06 AM
SmileyBob
Quote:
Originally Posted by mdhutch View Post
Hi All,

Just got my Suzuki. It's a 2004 Verona with 19,000 miles on it.
Everything seems to be working okay. But when at slow speeds it sounds like I have a tire out of balance. Like a boom boom boom boom. Goes away at higher speeds (40ish) but comes back at speeds higher than that. Over 70.

Could this really be a tire or tires out of balance? Or something else.

I believe that these are the original tires on the car. Plenty of tread left.

Thanks for any advice.
Mark
Fixing a tire is the least expensive thing to do on that car, please have it fixed unless you wish to change tie rods and ball joints (which costs 8 times more than fixing a tire)
09-04-2007 09:04 PM
mdhutch
2004 Verona

Hi All,

Just got my Suzuki. It's a 2004 Verona with 19,000 miles on it.
Everything seems to be working okay. But when at slow speeds it sounds like I have a tire out of balance. Like a boom boom boom boom. Goes away at higher speeds (40ish) but comes back at speeds higher than that. Over 70.

Could this really be a tire or tires out of balance? Or something else.

I believe that these are the original tires on the car. Plenty of tread left.

Thanks for any advice.
Mark

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 05:55 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.