Led Question - Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Technical > General Car Audio, Video and Electronics
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2007, 02:37 PM   #1 (permalink)
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 187
Gallery: 0
tnastyII is on a distinguished road
Default Led Question

i got bored today and went bought some led to put under me dash to light up the floor boards. ive installed them and they work but they stay on all the time. are they supposed to? i ran the wires to a off/on switch i had for some fog lights but took those off,used them for the led's and now they just stay on all the time no matter if the switch is on or off.
tnastyII is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-13-2007, 05:49 PM   #2 (permalink)
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 63
Gallery: 0
sanco is on a distinguished road
Default

i think its just wired up wrong, make sure that your 12 volt is not going direct to the lights through the switch, or if it comes down to it, try just getting a new switch, if it was used before, it can verry well be that the internals are not functioning correctly...another thing make sure the switch was grounded properly, it could be that too, your best bet is to find a good solid metal screw and it should work fine!!!

hope it helped!! let me know how it looks, ive been thinking about interior lighting for my car!!
sanco is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-13-2007, 09:25 PM   #3 (permalink)
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 187
Gallery: 0
tnastyII is on a distinguished road
Default

ok i was talkin to my small group leader and he said i can try to wire up the positive for the LED's to the neutral on the switch. i have 3 prongs on it..one pos, neutral, and a neg. i think i might have just wired it up wrong. ima go try and see if that will fix it. they look really good at night though man. u should get some :]
tnastyII is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-13-2007, 10:14 PM   #4 (permalink)
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 187
Gallery: 0
tnastyII is on a distinguished road
Default

ok i jsut rewired them...in the dark...LOL but it is well. they work right now :]]]] they turn off and on with the switch now. looks great
tnastyII is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-14-2007, 12:11 AM   #5 (permalink)
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 63
Gallery: 0
sanco is on a distinguished road
Default

yea i though that could hav been the prob....im still thinkin bout it dough, plus after the HID conversion and big posibility of a faulty O2 sensor so im kinda watching my wallet now lol
sanco is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-13-2007, 02:35 PM   #6 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 45
Gallery: 0
DavidPoppell is on a distinguished road
Default

i wired mine up to the wires for the light in our ashtray. (did you know our ashtray has a light?) lol.
anyways, the light in the ashtray only comes on when we turn on our headlights, so by wiring the LED's up to that power source, the LED's come on when i turn on the headlights. =]
it's simpler than installing them to an on/off switch.
DavidPoppell is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-14-2007, 12:07 PM   #7 (permalink)
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 187
Gallery: 0
tnastyII is on a distinguished road
Default

yea well i did it to my fog light switch. its alll goood now
tnastyII is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Suzuki Forums: Suzuki Forum Site > Technical > General Car Audio, Video and Electronics

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Suzuki Forums: Suzuki Forum Site forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 11:12 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.