Suzuki Forums: Suzuki Forum Site - View Single Post - Engine-immobilizer Problem
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
View Single Post
Old 04-18-2006, 10:07 AM   #1 (permalink)
hylicpro
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Gallery: 0
hylicpro
Default

Hello

I have a Jimni 1.3 16v '01.
Some time ago, with the engine running, suddenly it started doing cut-offs ( like there is problem with firing the cylinders or like there is problem with the fuel) and the engine started reving up and down uncontrollable. At the same time the immobilizer led was blinking. Since then I have replaced the fuel filter and the camshaft sensor but this was not the solution. From the service department they say that the computer does not show some problem when they connect it to find out what it is. Any idea what this could be?

Thank you in advance.

hylicpro
hylicpro is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:11 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.