Suzuki Forums: Suzuki Forum Site - View Single Post - Heater hot/cold switch doesn't work
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
View Single Post
Old 10-20-2012, 08:51 AM   #5 (permalink)
Smallblock
Newbie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Gallery: 0
Smallblock is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by bigbasshb View Post
There is a metal clip that is fastened by a phillips screw. Look for it... They don't just fall out. If it came out of that clip there is another problem with the cable binding or the valve on the firewall not moving freely.
Good luck
That clip is probably missing. The cable moves freely inside the liner and I can easily move the valve outside with the cable unhooked. There's just nothing behind the dash controls to keep the liner from moving along with the wire inside.
How do I get the heater controls out to work on it? Does anybody
have a PDF servic manual on these?
Smallblock is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:32 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.