Suzuki Forums: Suzuki Forum Site - View Single Post - engine trouble
Suzuki Forum Suzuki Forums

» Auto Insurance
» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   Suzuki Forums: Suzuki Forum Site
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowAuto LoansInsurance Advertise

Suzuki-Forums.com is the premier Suzuki All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: engine trouble
View Single Post
Old 08-01-2011, 11:30 PM   #1 (permalink)
88suzuki88
Full Member
 
88suzuki88's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 131
Gallery: 0
88suzuki88 is on a distinguished road
Default engine trouble

i have a 88 suzuki samurai with a rebuilt motor,pretty much everything is new or had been rebuilt and a few days ago it just shut off on me in normal driving conditions..i got the carb rebuilt because i thought it was time to and it was pretty much the only thing on the whole sammy i havent rebuilt or replaced and it still wont run right..is sputters and spits gas through the carb when sputtering? i checked the fuel filer, fuel pump ,distributor , rotor, plugs pretty much everything. last resort i pulled the timing belt cover off and everything looked ok i took the belt off to closely inspect the belt and there was a small teat in the middle.The belt had only 1000 miles maybe 1500 since the rebuild..i ordered a new OEM belt today..is it possible that the tear caused the belt to slip and knock it off timing? or could it be another problem? she was running perfect from day one of firing her up since the rebuild..any suggestions? maybe a valve? any help is appreciated..
88suzuki88 is offline   Reply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.